Гарантія та повернення

26.05.2023 Вимк. Від admin

Гарантія

Згідно зі статтею 675 Цивільного кодексу України товар, який продавець передає або зобов’язаний передати покупцеві, має відповідати вимогам щодо його якості в момент його передачі покупцеві, якщо інший момент визначення відповідності товару цим вимогам не встановлено договором купівлі-продажу.

Договором або законом може бути встановлений строк, протягом якого продавець гарантує якість товару (гарантійний строк).

При цьому, гарантія якості товару поширюється на всі комплектуючі вироби, якщо інше не встановлено договором.

Відповідно до п.5 статті 1 Закону України «Про захист прав споживача» гарантійний термін – це термін, протягом якого виробник (продавець, виконавець або будь-яка третя особа) бере на себе зобов’язання про проведення безкоштовного ремонту або заміни відповідної продукції у зв’язку з введенням її в оборот.

Гарантійний термін починається з моменту передачі товару покупцеві, якщо інше не встановлено договором купівлі-продажу.

Політика повернення товару і грошей

Ви можете повернути товар придбаний в нашому магазині протягом 14 днів з дати покупки, згідно правил, встановлених законодавством України.

Обов’язково попередньо зв’яжіться з нами для уточнення деталей за номером +38 098 609 64 46

Повернення товару у магазині artdraft.com.ua складається з таких кроків:

  1. Ви зв’язуєтесь із нами через месенджери viber/telegram або за контактним номером +38 098 609 64 46 та ми погоджуємо повернення товару;
  2. Ви запаковуєте та відправляєте товар за власний рахунок зручною службою доставки (адресу та службу попередньо узгоджуємо)
  3. Ми отримуємо товар, перевіряємо його згідно із положеннями Закону України «Про захист прав споживача»
  4. Узгоджуємо із покупцем шлях повернення коштів.

Умови повернення товару

Товар можна повернути, якщо:

  • Збережений товарний вигляд виробу і його комплектуючих: відсутні механічні пошкодження, подряпини, потертості а для товарів в одноразової блістерній упаковці – якщо упаковки не розкривалися
  • не здійснювалося змін в програмному забезпеченні для електронних товарів;
  • товар повністю укомплектований, а цілісність упаковки не порушена;
  • всі ярлики, пломби і заводське маркування збережені.

Повернення товару здійснюється за рахунок покупця.

Терміни та умови повернення коштів

За фактом отримання нами повернутого товару та перевірки його стану ми, ми повернемо сплачену покупцем суму за товар протягом 5 банківських днів. Сума компенсації дорівнює вартості повернутого товару на день покупки за вирахуванням компенсації витрат магазина пов’язаних з переведенням грошових коштів покупцеві обраним спосіб оплати (3-5%).